В садочку встановлено пароконвектомат

22.Гру.2021
В садочку встановлено пароконвектомат

Пароконвектомат – це професійне кухонне обладнання, принцип роботи якого – поєднання пари і примусової конвекції. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні можна виробляти близько 80% теплових обробок їжі. Сучасний пароконвектомат замінює одночасно кілька видів теплового обладнання, такі як конвекційна піч, плита, духовка, варильний котел і навіть сковороду.
Режими роботи пароконвектомату дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів. Велике поширення пароконвектоматів обумовлено економічною ефективністю їх застосування, тобто можливість приготувати велику кількість продуктів з меншими витратами теплової енергії (електричної або газової) на одиницю продукції. Крім того, приготування в пароконвектоматі дає зниження витрати масла і покращує дієтичні властивості їжі.

error: Content is protected !!